Perşembe Seminerlerinin Konuğu Dr. Ertan BECEREN

Ana SayfaHaberlerPerşembe Seminerlerinin Konuğu Dr. Ertan BECEREN

17 Nisan
Perşembe Seminerlerinin Konuğu Dr. Ertan BECEREN

Avrasya Sosyo-Ekonomik Araştırmalar Derneğinin 6.4.2021 tarihinde online formatta düzenlediği Perşembe Seminerleri toplantısında, Dr. Ertan BECEREN’i konuk ettik. Dr. BECEREN, “Yeni Dünya Düzeninde Değişim Yönetimi” başlıklı sunumunda bilgi ve tecrübelerini dinleyiciler ile paylaştı.

 

Lisans eğitimini iktisat alanında Erciyes Üniversitesinde, yüksek lisansını yine iktisat alanında Süleyman Demirel Üniversitesinde tamamlayan Dr. BECEREN, doktorasını aynı alanda Prof. Dr. Erdoğan ALKİN danışmanlığında İstanbul Üniversitesinde tamamladı. Süleyman Demirel Üniversitesinde Dış Ticaret konusundaki akademik çalışmalarına ilaveten, Dr. BECEREN, lojistik, turizm, otomotiv, perakende, sağlık ve eğitim başta olmak üzere birçok farklı sektördeki firmalara pazarlama, kurumsallaşma, stratejik yönetim, marka stratejileri, girişimcilik alanlarında danışmanlık hizmetleri vermektedir. “Reel ekonomi ile ilgilenen uygulamacı bir ekonomist” olarak kendini tanımlayan Dr. BECEREN, Dış Ticaret ve Lojistik konularında lisanslı (akredite) bir eğitmendir.

 

Dr. BECEREN, yerel, ulusal ve küresel çapta sürekli bir değişim içinde bulunan dünyamızda birey, firma ve devlet seviyesinde karar vericilerin iktisadi yaklaşımlara ilaveten, EFT, ACCES Enerji, REiki, Aikido, Kung Fu, Kuantum, Meridyen Dengeleme, Bilinç Altı, Düşünce Gücü, Yaratıcı Zeka, Duygusal Zeka gibi kişisel gelişim ve şifa tekniklerini de kullanmalarının isabetli kararlar alınmasındaki önemini sunumunda örneklerle açıklayarak; taktik, plan, program, sürdürülebilirlik ve proje gibi kavramların kişinin hayatında yer almasının, kişinin stratejik düşünmesine yardımcı olacağını, böylece yaratıcı zekayı inşa edebileceğini ve duygusal bir zekaya sahip olacağını ifade etti.

 

Derneğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İbrahim ÖRNEK, bireylerin, firmaların ve devletlerin iktisadi karar alma süreçlerinde artık farklı disiplinlerden faydalandıklarını, böylece, interdisipliner yaklaşımın günümüzde önem kazandığını söyledi ve interdisipliner bilgi ve tecrübelerini katılımcılar ile paylaşmasından dolayı Dr. Ertan BECEREN’e teşekkür etti.

 

Dr. Ertan BECEREN’in yakında yayımlanacak olan Cin Ali Ekonomisi, Babam ve Ben, Girişimciliğim, Nefes ve Bilinçaltı’ndan oluşan 5 kitaplık setini sabırsızlıkla bekliyoruz.

E-posta listesine kaydol

ASEAD'ın faaliyetleri hakkında güncel bilgilere erişmek için e-posta listemize kaydolun.